things that i like about my office

Tak tau la kenape nak post entri ini. Tapi macam dah takde idea. Bende yg saya suke pasal ofis saya? Sebenanye takde pape pon, cume ader la satu due bende yg saya suke. Macam ini..

 

dsc03119

 1. Pemandangan yg sgt cantik dah menenangkan. (selepas dimarahi boss atau stress kerana terlalu banyak kerja, boleh la curi mase sekejap untuk menikmati pemandangan yg cantik ini)

 

dsc_0604

2. Ade kolam ikan. (mase boring and stress boleh curi mase bagi makan kat ikan2 ni)

 

dsc_4860

3. Ade quarterly-birthday-bash. (seronok! selalu dpt mkn cake yg sedap2 yg kadang2 kiter tak pernah pon nak order kalau pegi mkn kat Secret Recipe)

 

img_2298

4. Ade perlwanan go-kart antara rakan sekerja. (yg ni pon seronok! ini gamba team saye tapi dlm gamba ni saya takder sbb saye balik awal atas sebab2 tertentu yg tak dapat nak dielakkan)

 

img_2727

5. Ade Annual Dinner bertema ( mlm tu saye jadi Agent Foxy Brown, karakter dari filem Austin Powers-3 yg dibintangi oleh the hot Beyonce Knowles)

 

dsc00064 dsc00053

 

 

 

 

 

6. Ade tempat untuk bermain foosbal dan pool. (jarang saye bermain di sini, kalau ader perlawanan baru saye main)

 

Sebenarnye ade macam lagi yg saya suke pasal tempat kerja saya ni. Tapi buat mase sekarang, ni saje yg sempat saye upload kan gamba. Saye akan update lagi bile2 saye ade mase lapang. 🙂

Advertisements

2 Comments

Filed under Personal

2 responses to “things that i like about my office

  1. Oh yes, I love my office too! Best environment and people, like you, hehe…

  2. haha..like me? u sure or not?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s