Happy New Year – Part2

Yeahh..happy new year! hows you new year celebration? Rock on huh? hehe..my new year’s eve taklah happening mcm sesetengah orang tu. but it was very fun actually and very unexpected. Why? because we chose to celebrated it in the town that serves the most famous satay..(haa..tekalah, kat mane) hahahaa!! yes..di KAJANG!! hahaha.sungguh tak percaya pada mulanye. Di kala semua orang berpusu-pusu mengahala ke KL kami berempat mengahala ke Kajang.

What did we do in Kajang?  Ni yang nak bagitau sume orang ni. Tahukah anda di Kajang terdapat satu tempat karaoke yg boleh dikatakan setaraf dgn KTV cam kat Yow Chuan tu. Name tempat tu adelah CERIA BOX. Can u believe that? Kajang ade tempat karaoke!!! giler arrrh! And to be honest, tempat tu not bad jgak, bukan la tempat karaoke ‘busuk-busuk’ tu.  Bia saye tunjukkan gamba die..dsc03618

dsc036161

Overall we had fun. Although we’re not celebrating it at PD, or Genting or Luna Bar, or Any-other-happening-club, the fun that we had is over the edge! haha..seriously. We had the greatest last song which is ‘Sweet Child O’Mine’ – all time favoruite either for karaoke or in Hard Rock.

dsc03626

After we had fun singing around like we are Kris Dayanti, Ziana Zain, Celine Dion, Faizal Tahir, Agnes Monica, Bon Jovi, and not to mention Mariah Carey, we went to Village View Restaurant Bangi. Ade sape2 penah pegi tak? Best jgak makan kat situ. Dengan makanan yg enak, suasana yg nyaman sbb restoran ni agak terpencil dan harge die pon amat berpatutan.

dsc03631

** Sorry tak sempat nak tangkap gambar makanan2 yg enak tu. Disebabkan terlalu enak semua makanan telah di hadap dgn penuh ketekunan sampai tak ingat ape2 dah.

Saye masih lagi tidak percaye yg kami semua celebrate New Year di Kajang. hehe…Rekod dunia ni =P hee

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s