Tag Archives: Frontera Jaya One

Tex-Mex Dinner @ Frontera

We had dinner at Frontera the other night…

Not really good as i thought. The ambience is nothing to brag about. The food, nothing to shout about. Owh maybe..i can say one little thing about the food..that the Habanero Hot Wings which is better than Chillis.

Habanero Hot Wings

And then we had Beef Enchilladas. The taste is a bit weird for orang yg tekak Melayu like me. Lol! So this one memang confirm lah tak habis makan. Membazir je.

Beef Enchilladas

And we also had Chips & Salsa. This one is nice. Dulu-dulu boleh refill macam kat Chillis, but they’re charging it for RM8.95. The owner punye reason is Malaysian attitude ni kalau dah ade bende free die akan order air satu and order Chips & Salsa and duduk lepak lame2 sambil refill banyak kali.

Chips & Salsa

So yeah, takde lah berape sedap sangat seperti yang digembar-gemburkan. 😛

Next time kalau tiba2 nak makan kat sini lagi maybe nak try this Stuffed Nachos and mix platter. Nampak macam sedap.

Stuffed Nachos

Here’s the location :

Frontera Bar and Grill
Palm Square at Jaya One
Corner of Jalan Universiti and Jalan 13/6,
Petaling Jaya.
Phone 603 7958 8515.
Fax 603 7958 8125.

The Star paper on Frontera ->http://thestar.com.my/lifestyle/story.asp?file=/2008/5/24/lifeliving/21322604&sec=lifeliving

Advertisements

2 Comments

Filed under cool places, foods